divendres, 3 de gener del 2020

Presentació del blog, i que és estar en perill d'extinció.

Resultat d'imatges per a "os panda""Bon dia a tots i totes, en aquest blog trobareu informació sobre els animals en perill d'extinció, si el que necessiteu és informació sobre aquest tema, esteu en el lloc adequat, ja què ho explicaré de una manera fàcil per a què qualsevol persona que estigui interesada ho entengui de forma més fàcil.

Primer de tot, en aquesta introducció m'agradaria explicar que és estar en perill d'extinció, i posar exemples d'espècies animals que estiguin en aquesta franja:

Resultat d'imatges per a "linx iberic""El perill d'extinció es refereix a la probabilitat que una espècie animal, o vegetal (en aquest cas animal) desaparequi. Això pot ser degut tant com a la depredació directa sobre la espècie, com a la depredació d'un recurs del cual depèn la seva vida, tant per l'acció de l'humà, degut a canvis en el seu hàbitat, com a producte de desastres naturals, o per canvis graduals del clima. Exemples d'animals que estan en perill d'extinció són el goril.la de muntanya, l'ós polar, el linx ibèric, el tigre de Sumatra, el rinoceront blanc, el lleopard de les neus, l'os panda i el ximpanzé comú. Aquí os deixo alguna fotografia d'alguns daquests animals.



Resultat d'imatges per a "tigre de sumatra"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada