dissabte, 4 de gener del 2020

Ós polar

Resultat d'imatges per a "os polar""S'estima que la espècie dels ossos polars podria desapàreixer en un temps estimat de 50 anys si es continuen disminuint les plaques de gel.
Aquest animal habita a Russia, Alaska, Canadà, Groenlandia i Noruega. També habita a les zones polars.
És un animel d'alimentació carnívora, s'alimenta de tots els aniamals àrtics menys de la guineu i del llop. Es solen desplaçar nedant, o també es comú que es desplacin caminant sobres les plaques de gel.
Viuen una mitjana entre 25 i 30 anys. El pes dels mascles és de aproximadament 400 quilograms, i les femelles entre 150 i 250 quilograms.
Resultat d'imatges de cuanto pesa un oso polarEls ossos polars estan en aquesta situació, a causa de que  l'ós polar és una animal que passa més temps a l'aigua que a la terra (per això rep aquest nom en la llengua llatina Ursus maritimus), i les plaques de gel del territori polar, que és on habita aquesta espècie, s'estan derretint, a causa del escalfament global de la Terra, i cada vegada hi han menys plaques de gel i ossos polars.



Aquí os deixo un video en que es veuen dues persones cuidant als ossos polars i es veu amb una explicació, perquè estàn en perill d'extinció:
https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/cuidant-els-ossos-polars/video/5377635/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada