diumenge, 5 de gener del 2020

Goril.la de muntanya

Resultat d'imatges per a "goril.la de""El goril.la de muntanya és una de les dues subespècies de goril.la oriental. Estan en una greu situació de perill d'extinció. La seva espècie no és molt abundant, no queden més de 700 individus.
És un dels goril.les més coneguts , gràcies a les investigacions Dian Fossey, i a la pel.lícula de ''Goril.les en la boira''.

L'any 2009 va ser declarat l'any dels goril.les per l'ONU, en una crida molt important al món per intentar salvar a aquesta espècie de primats.
El goril.la de muntanya té el pèl més llarg i fosc, que el de la resta dels goril.les, cosa que li permet a zones més fredes, fins i tot per sota de la temperatura de congelació.

Resultat d'imatges per a "goril.la de"
Aquest gori.la, del que parlem, és el goril.la occidental, que pesa al voltant d'una 160 quilograms, en canvi el goril.la oriental. pesa al voltant de 150 quilograms.
Aquesta espècie està en perill d'extinció per la destrucció del seu habitat, degut a la desforestació dels boscos que habitan.


Aquí os deixo el link d'una pàgina que explica molt bé la situació d'aquests primats:
https://www.europapress.es/sociedad/medio-ambiente-00647/noticia-animales-peligro-extincion-gorila-montana-20150208155115.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada